Sembunyikan Gambar yang tidak bersesuaian !

Hi mommies semua👋 Kami tahu anda mempunyai pelbagai persoalan sepanjang kehamilan anda dan perlukan pendapat/sokongan daripada ibu yang lain💪😇 Tandakan 𝗡𝗦𝗙𝗪 jika gambar yang ingin dimuat naik ada ciri berikut : ❌ 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐠𝐞𝐥𝐢𝐤𝐚𝐧 (𝐤𝐞𝐩𝐮𝐭𝐢𝐡𝐚𝐧, 𝐁𝐫𝐨𝐰𝐧 𝐒𝐩𝐨𝐭𝐭𝐢𝐧𝐠, 𝐋𝐞𝐧𝐝𝐢𝐫, 𝐃𝐚𝐫𝐚𝐡 𝐝𝐬𝐛) ❌ 𝐆𝐚𝐦𝐛𝐚𝐫 𝐤𝐞𝐦𝐚𝐥𝐮𝐚𝐧/𝐍𝐚𝐣𝐢𝐬 𝐚𝐧𝐚𝐤 ❌ 𝐆𝐚𝐦𝐛𝐚𝐫 𝐛𝐚𝐝𝐚𝐧 𝐲𝐚𝐧𝐠 𝐭𝐞𝐫𝐥𝐚𝐦𝐩𝐚𝐮 𝐦𝐞𝐧𝐨𝐧𝐣𝐨𝐥 ❌ 𝐆𝐚𝐦𝐛𝐚𝐫 𝐲𝐚𝐧𝐠 𝐭𝐞𝐫𝐥𝐚𝐥𝐮 𝐦𝐞𝐧𝐠𝐠𝐡𝐚𝐢𝐫𝐚𝐡𝐤𝐚𝐧 ❌ 𝐆𝐚𝐦𝐛𝐚𝐫 '𝐩𝐚𝐝/𝐩𝐚𝐧𝐭𝐢𝐥𝐢𝐧𝐞𝐫' ❌ 𝐆𝐚𝐦𝐛𝐚𝐫 𝐦𝐮𝐧𝐭𝐚𝐡 𝐚𝐧𝐚𝐤 𝐝𝐬𝐛. Mari kita sama-sama prihatin terhadap satu sama lain dalam komuniti ini🥰 #TAPprihatin

Sembunyikan Gambar yang tidak bersesuaian !
8 Balas

agree.. sometimes x smua org suka tgk. Aurat jgak nak kena jaga

Good job team Asianparent 😊👍🏼

btl2, sembunyikn,

Post reply imageGIF

👌👍👍👍

☺️👍🏻

good job!!

👍👍

👍