Kiri atau kanan menjadi pilihan hati?

Hi mommies semua😘 Kalau suami/pasangan anda berikan anda pilihan antara dua di bawah, mana satu yang mommy akan pilih?🤔😍 Hmmm min suka lagi kiri 😝

Kiri atau kanan menjadi pilihan hati?
378 Balas

Kalu sy terserah, janji dia ikhlas memberikan nya dn syg akan isterinya,sy tdak kira ada harta atau tiada ,tapi yg penting kasih syg dn cintai sy walau apa jua ada kekurangan dn hingga ke akhir hayat .. itu sj komen sy

Oh makan mmg no 1. tp yg romantik takperlu kot. So, jawapan yg tepat utk soalan dan pilihan yg ada “HANDBAG BERJENAMA” 😝 #TAPactiveusers

xnk pown dua² bnda niee.. Ckup laa bahagia kan isteri & bwak ank² prgi holiday tuh lbih bestt ☺️☺️👨‍👩‍👧‍👧

tiap bulan bole makan romantik so saya nak beg brjenama ajelah tp klu bole tukr beg ngn emas saya nk emas je emm🤧🤧🤧😌😌

Kanan. Boleh pegang, tatap, guna, something sentimental value, kalau makan kena ada jugak hadiah at least kecik2 pon ok 😁

either romantic or not, i absolutely go for food . food is everything . food is life . life for food 💪🤣

waktu malam yang nyaman...dengan hidangan yang enAk.....🤩😍😍🤩😍🤩😍😍🤩😍

Asalkan dia tolong sma2 gan sy, da cukup. Tp dpt semua kt atas ini kira rezeki.. Alhamdulillah

nak handbag.. mmg suka kumpul handbag.. dapat yang berjenama lagi lah NAK kan? 🤗

Makan malam romantik. Tak romantik pn xape. Janji makan 😆😆😆