Priceless, Precious & Unforgettable Moment

Hi mommies semua, Alhamdulillah cukup 40weeks, 23rd November 2019 at 8.19pm sy dah bersalin.. 2.85kg Normal delivery almost forceps sbb half-way tak larat dah nk teran, habis energy.. Nampak besi forceps tu dpn mata terus usaha jgk teran, kalau tak.. Ya Allah kesian kepala baby kena tarik.. Skrg baby tgh kuning, hari2 ulang alik klinik ambil darah check kuning, minta mommies doakan kuning baby cpt surut yaa..

Priceless, Precious & Unforgettable Moment
6 Balas

Moga cepat sembuh ye syg😘Try mandikan dengan kuchai n air asam jawa.Petua dri CL y dtg mengurut sy dlu..Boleh tlg trunkan kuning baby cepat..Selamat mencuba😊

wahhh.. mesti sudah 10 bulan lebih skrg . beza bbrpa hari sja dgn baby anak sy ni.. bby sy lahir 28hb November 2019 juga, sama dgn bulan kelahiran kann hihi

Alhamdulillah, tahniah 👏🏻👏🏻😍

semoga baby akak sihat sentiasa Amin

moga mmbsr dgn sht bby

Tahniahhh