Belum ada tanda bersalin

Hi mommies semuaa , sapa sini due date september tapi belum ada tanda nak bersalin ? harini dah 39week 1day 😭 tapi tanda apa pun tak ada lagi , sakit apa pun tak juga . hmm ada apa2 tips tak? risau overdue hm . saya punya gelabah sampai tahap menangis hari2 sebab takut . hmm macam mana nak buat 🥲 #firstbaby

18 Balas

sy hari ni 39w5hari....baby blm nk keluar. ..3.9 kenak serah diri sbb ada gdm control...mcm 2 rasa ada...tp teruja nk jumpa baby...mtk dipermudahkan segala nya 🥰

9mo ago

tak... mungkin tkk baby besar sgt