Belum ada tanda bersalin

Hi mommies semuaa , sapa sini due date september tapi belum ada tanda nak bersalin ? harini dah 39week 1day 😭 tapi tanda apa pun tak ada lagi , sakit apa pun tak juga . hmm ada apa2 tips tak? risau overdue hm . saya punya gelabah sampai tahap menangis hari2 sebab takut . hmm macam mana nak buat 🥲 #firstbaby

18 Balas

Saya 39w d4 masih blum ad tanda2 masih boleh drive p kk sorg2 pada hal hari2 naik tangga tingkat 4 doa untuk saya semoga Bby keluaq awal takut smpai masa kena serah diri..😩😩

9mo ago

Aminnn