Belum ada tanda bersalin

Hi mommies semuaa , sapa sini due date september tapi belum ada tanda nak bersalin ? harini dah 39week 1day 😭 tapi tanda apa pun tak ada lagi , sakit apa pun tak juga . hmm ada apa2 tips tak? risau overdue hm . saya punya gelabah sampai tahap menangis hari2 sebab takut . hmm macam mana nak buat 🥲 #firstbaby

18 Balas

jangan risau. baby akan keluar tepat pada waktu nya. sy masa 2nd baby haritu buat je senaman semua. aktif berjalan. baby keluar masa 39w4d. lagi 3hari nk due date. kalau larat cuba la bersama suami. minta suami buang dlm. natural induce utk cpt kn bukaan awak

9mo ago

buat dkt kk ka. kalau rasa xpuas hati boleh cuba buat lg sekali dkt klinik luar pula