scan gender

hi mommies semua, sy harini 16w4d, teringin nak scan gender. ada mommies yang dah scan ke dan nampak tak gender baby ?

5 Balas

Baby rasa kecik lagi, waktu pling sesuai 20w-25w, ni mmg nk nmpak jelas. Insyallah, kalau sis tak da masalah, boleh je try scan, kdg scan hrga dia boleh tahan jugak

1y ago

Alhamdulillah baby bagi kerjasama tak malu malu tunjuk 🤭

Saya dua dua pregnancy by 15weeks dah nampak. Ikut DR and baby juga kot. Kadang baby sorok sorok.

1y ago

Alhamdulillah sy dah g scan harini dan dah nampak, nanti buat detail scan ja bila dah 22w+ nak confirm

sy 17w ada buat scan kmarin tak nmpk lg . samar2 sbb bby masi kecil . dr galakkan dtg masa 24w

1y ago

masa anak first dulu nampak samar jugak rupanya girl, anak second ni rasa tak sabar pulak tu tanya pengalaman mummies kot ada yang awal dah nampak

saya 17 weeks dah nampak gender tapi kena scan lagi nanti utk confirmkan hehe

1y ago

sama la sis nanti nak confirm kan balik

sy scan 17wks dh nmpk gender. scan kat sonobee😀

1y ago

samaa sy g scan jugak haritu dah nampak 😍 nanti repeat buat detail pulak nak confirm