Scan gender

Sape mommies yg due bulan 01/2023.. dah scan gender tak.. dapat baby ape mommies 😅.

13 Balas

sy juga due 1/2023 .. tak scan gender .. tp hritu ms tk sihat, gi klnik swsta, doc cube nasib je, tp belum dpt nk psti .. doc cuma kata kalo tgk pd scn , mcm girl sbb tkde nmpk bonggol . 😂

sy pun due Jan/2023 anak ke 2...anak 1st da 13tahun😅😅Bulan 9 baru jumpa doktor utk scan...baby boy or girl sy terima yg penting sihat...

Saya dah. 16w pergi scan, saja saja scan. Tiba2 doctor dah boleh nampak gender. Walaupun awal lagi tp doctor mmg boleh tgk.

2y ago

Ohh wah boleh la try scan 🤣 nk tggu kk lambat sgt bulan depan appointment dah 20w baru kk scan

Saya due jan juga. Dua kali scan dua kali kepit. Tak tahu la kalau girl kepit2 ni Ke boy juga kepit2?

sy pun bln 1. hjg bulan 8 ni bru buat detail scan astu cek la sklii klau nk tunjuk heheh. tak sabaqqq

Same ! Sy pun due bulan 1/2023 😍, tp tkthu lg gender. Mana mana pun okay janji baby sihat 🤍

sama lah dengan saya. saya pun due jan/2023, tapi belum tahu gender lagi hehe

biasa scan 28 week utk tgok gender, sy due bln 1/2023 juga, anak ketiga

sy bulan 1/2023 jugak hehehe belum scan lagi nevess first timee mom

😍 baby January 2023 juga buln 8 ni scan🙈🙈 xsabar

2y ago

X sabar nk tggu 20w utk scan skrg 16w..baby January 2023