Ultrasound Scan 5D

Hi mommies semua🙋🏼‍♀️ Saya nak mintak cadangan klinik yang ada 5D/6D/HD Scan yang mommies pernah buat dan berpuas hati. Kalau boleh share sekali harga lagi okay. Lepastu biasa macam mana mommies simpan? Simpan softcopy je atau print dan frame atau ada idea lain?

2 Balas

kalau saya kat melaka..klinik fasya. dia ada scan 5D pastu tukar ke 8k resolution. Murah.. dalam Rm80+.. jelas warna kulit 😂 biasa 5d dia ada bagi frame kat kita. and softcopy..

2mo ago

Eee samaaaa. Sukaa sangat. Harga pun murah. Plus klinik dia sahaja yang ada 8k. Dia pun pandai sangat amik angle.

klinik dr najwa & sonobee. both cawangan putrajaya. bg sye servis ok, explanation pun ok.

2mo ago

Haritu ada survey jugak Sonobee. Macam menarik. Thank you share😊