Tanda bersalin

Hi mommies semua saya dah masuk 36w2d selalu sakit rasa macam senggugut tapi kejap jer lepastu berjalan pun dah macam penguin dan time nak tido tu ada jer rasa nak g tandas kekadang xsampai 10 minit pn dah nak kencing. Tidur malam pun susah sebab sesak nafas. Adakah normal ker ataupun tanda ii nak bersalin?

1 Balas

Normal tu sebab dah sarat. bertahan ye. buat senaman kegel utk kurangkan kerap kencing dan lain2 masalah bahagian pelvic . kerapkan buat deep breathing ya