Doakan saya

Hi mommies semua. Saya baru 12 weeks and disahkan positive covid semalam. So far symptoms semua dah takde. Awal2 tu batuk and gatal tekak. Semalam condition semua dah okey tapi result keluar positive. Doakan saya and baby dalam keadaan sihat ye. Doakan kami cepat sembuh dan dijauhi virus covid ni 😔😔

11 Balas

saya pun baru lepas kena covid .. alhamdulillah baby okey .. saya pun okey .. simptom awal dapat demam saja bila check rtk positif 4hb terus ke hospital Putrajaya .. 5hb kuarantin hospital sampai 14hb .. cuma sakit dalam 4hari sepanjang dekat hospital .. injet ubat cairkan darah setiap hari ..

2y ago

amin .. semoga awak dan baby cepat sembuh .. amin ya Rabbal Alamin ..

saya pon ex pesakit covid..masatu kandungan dah 7 bulan..kena kuarantin dekat hospital..alhmdllah semua dah selamat..bby pon da selamat lahir sampai terlebih due 😅semoga urusan puan dipermudahkn

2y ago

ya Allah.. alhamdulillah.. tahniah awak.. aamiinn2.. doakan saya cepat sembuh ye..

Moga semuanya dlm keadaan baik2 shj. Sy ex covid patient, masa tu 15w. symptom xde deria bau, rasa, batuk & selsema. Hanya kuarantin di rumah tp CAC & KK selalu call update keadaan.

2y ago

InshaAllah smoga sis terus kuat & cpt sembuh ☺️

saya pun +ve covid pada rabu baru nie,. skrg kandungan dah 36w,dah pergi cac dan dorang mnta self quarantine,. inshaallah takda pape yg serius👍

2y ago

aamiin,

Sy baru 7weeks, pagi tdi cek sndri ve😞,simptom just gatal tekak. Mencabarnya hadap ni skli dgn alahan😩

2y ago

take care sis. better buat pcr kot lebih tepat. saya mula self test tu -ve. saya pun awal tu gatal tekak and batuk jgak

Doakan saya juga positif covid19. Semoga dipermudahkan segala urusan kita..

2y ago

ya Allah.. semoga cepat sembuh.. semoga baby and sis dalam keadaan baik.. kita kuat.. kita mampu lawan 👍

mudahan semuanya yg diuji kesihatan, Allah kurniakan kesembuhan dgn baik tanpa mudarat 🤲❣️

2y ago

❣️

semoga cepat sembuh sis, semoga tiada effect apa ii amin🤲🤲

2y ago

aaminn.. thanks sis.. InShaAllah.. harapnye macam tu la

semoga cepat sembuh sis. self quarantine ke warded?

2y ago

thank you.. esok baru nak pergi cac. tadi check dorg bukak setengah hari je. buat masa sekarang self quarantine dulu. so far takde symptoms pape dah

semoga awak dan baby cepat sembuh..aaaminn

2y ago

aaminn.. thanks mrs alha 💕