Positive Covid

8w pregnant & +ve covid. Doakan saya & suami cepat sihat . 🥰

Positive Covid
12 Balas

mcm sye haritu kne covid dduk pusat kuarintin . tpi tktaw lgi pregnant . dok sana penat semacam , rasa pelik . balik² terus buat pregnancy test . taw² double line . masa tu dh 3week . skrang alhamdulillah dh 21 week . semoga sis sihat² je inshaAllah .

GWS dear... In sha Allah dipermudahkan segala urusan.. Aminnnn... 😌

2y ago

Amin InshaaAllah , terima kasih .

mudah mudahan kalian cepat sembuh dgn baik tanpa mudarat 🤲🌻

2y ago

thankyou, amin InshaaAllah

Alhamdulillah.. Semoga dipermudahkan segala urusan

semoga awak, suami cepat sihat dan baby jugak aminn

2y ago

sama sama

sy 11w +ve covid. awk kuarantin kt rumah ke ?

2y ago

patutnya mmg kena kuarantin kat hosp utk ibu mengandung . tggu je kkm call , sy pun lambat admit . tapi Alhamdulillah skrg dah habis kuarantin.

Semoga cepat sembuh dan dipermudahkan urusan.

2y ago

InshaaAllah , terima kasih ✨

hi sis.. u kuarantin dekat rumah ke macam mne?

2y ago

mula² kuarantin kat rumah , then lepas 5 days +ve baru kkm kena admit ward sbb doctor nak monitor.

taniah sis..smoge cepat sembuh sis

2y ago

terima kasih

Semoga cepat sembuh 🙏🏻