Detail Scan 26 Weeks

Hi mommies semua. Nk minta pendapat, patut kah saya set appointment utk detail scan semasa pkp ni. Sebab ngam2 habis pkp ni saya dh nk masuk 28 weeks. Buntu la. ? Baby 1st,5 tahun menanti. ☺️

1 Balas

Sama la. Confuse. Esok nak try je pergi klinik. Kalau ada roadblock, nak cakap scan baby. Kalau kene patah balik terpaksa la patah balik.

4y ago

Tu la kan. Next week bru nk g lps blk dri check perut. Hrp2 x thn la. Moga urusan kite dipermudahkan.