Urut badan

Hi mommies semua. Nak tanya sikit la. Kita time pregnant ni boleh urut badan tak ? Bahagian mana yg boleh & tak boleh. Sebab sakit badan, kaki, pinggang, punggung. Semua sakit2 ni. Mommies semua share2 la pendapat2 pasal urut2 ni. Tq

7 Balas

tukang urut saya kata bahagian belakang pinggang x boleh urut sbb muka baby menghadap kt situ. bahagian perut pun dia sapu² minyak je sekadar nk rasa baby dok kat mana. bila baby makin besar kena urut dlm keadaan baring dan mengiring je tak boleh meniarap. kena cari tukang urut yg pakar bab mengandung ni diorang tau bahagian mana yg boleh dan tak boleh. jgn cari tukang urut terapi mcm kat spa tu