Urut badan

Hi mommies semua. Nak tanya sikit la. Kita time pregnant ni boleh urut badan tak ? Bahagian mana yg boleh & tak boleh. Sebab sakit badan, kaki, pinggang, punggung. Semua sakit2 ni. Mommies semua share2 la pendapat2 pasal urut2 ni. Tq

7 Balas

sama la saya pon sakit2 bahagian badan pinggang bahu n kaki..org ckp perut n pinggang tak boleh urut sis..sapu2 minyak2 hangat je bg lega..nk urut kena cari org yg betul2 pandai urut untuk org mengandung.