Urut badan

Hi mommies semua. Nak tanya sikit la. Kita time pregnant ni boleh urut badan tak ? Bahagian mana yg boleh & tak boleh. Sebab sakit badan, kaki, pinggang, punggung. Semua sakit2 ni. Mommies semua share2 la pendapat2 pasal urut2 ni. Tq

7 Balas

Boleh, sekali sebulan sye akan buat maternity massage utk lancarkan peredaran darah. Tukang urut tu kena tahu ape yg die buat. Tapak kaki takleh diurut. Perut di usap light2 saje. Saye diurut badan menyiring dan juga terbaring.

2y ago

sbb ada point yang boleh buat contraction.. sy ada baca point tu dia tgn dan kaki tp x tau exactly kat mana.. kena tnya doktor pakar sakit puan