Gender Baby ??

Hi mommies semua! Just nak tanya, kandungan berapa minggu mommies semua dah dapat tahu gender baby mommies? ? Slps excited disahkan pregnant, mst fasa ke-2 mommies semua excited tggu gender baby kan? Hehe shared lah pengalaman mommies semua.?

Gender Baby ??
34 Balas

19w boy...msuk 33w doc btau baby kepit dia punya tp nmpk flattened...so surprise!! 😆

5y ago

Hahaha awal juga ye 19weeks dah nampak. Takpee janji baby sihat 😁

Sy scan nk cek pankreas cyst msa 20w.. Dpt thu baby boy.. Skrng dh 2m 10d dh my baby..

5y ago

Tq

Minggu ke 28 scanning nmpk girl. Mggu ke 29 & 30 scanning lgi nmpk boy pula😂

5y ago

Alamak hahaha yg kluar girl ke boy tuuu? 😆

16weeks dh dpt taw gender dye..rezeki dye nk tnjuk awl..nmpk jelas plk tu 🤭

5y ago

Baik tnggu 18w..boleh buat detail scan..x lha byk kali kena scan sis

17 weeks scan x nmpk .. Ni tggu 24 weeks + baru nk buat detail scan

5y ago

Btl 😅

baby boy(21w)..masa tgh scan tu dy dah siap kangkang dah😆

5y ago

Dy tau mama dy nak tau apa gender dy so blh suprise kat papa dy..tu yg kankang tu😆

18 week.. Hrp girl.. Tp terang2 senapang... 😂😂😂

5y ago

Mudah mudahan..huhu

week 21 dpt tau gender baby. buat detail scan sekali 😁

5y ago

Hehe bestnya! 😍

Sy 34 minggu bru tahu jantina ank..lmbt sikit.

5y ago

scan lambt atau baby tunjuk lambat? Hehe

32 weeks... Scan kk...x de scan swasta pun

5y ago

Aah... Mmg pun... Sy nasib2 je nampak time tu