Gender Baby ??

Hi mommies semua! Just nak tanya, kandungan berapa minggu mommies semua dah dapat tahu gender baby mommies? ? Slps excited disahkan pregnant, mst fasa ke-2 mommies semua excited tggu gender baby kan? Hehe shared lah pengalaman mommies semua.?

Gender Baby ??
34 Balas

Alhamdulillah 18 weeks bby dh tnjuk 🤭

5y ago

Baby bg kerjasama yerrr hehehe 😁

34w5d (boy) baby february😅

5y ago

Trima kasih😊

11 weeks.. buat genetic testing..

5y ago

Sya bt d kpj damansara..rm1700 dengan insurance

11 weeks dpt tau baby girl.

5y ago

Wowww cptnyeee tahu gender baby! 😍

15w scan swasta dh tau bby boy

5y ago

Ha ah sis blh nmpk dh kalau bby boy. Kalau girl susah sikit. Tp still doc suruh scan lagi utk confirmkn. Cuma time scan 15w tu doc kata dh jelas nmpk.

22w detail scan so tau bby boy

16w dh nmpk dh boboiboy 😂

5y ago

Yer, boboiboy. Dh 3 bln stgh dh😂

36 week.. baby girl 😍😍

5y ago

Wahhh tahniah! Boleh lah dandan kan baby girl.😍

26w4d baby april(girl😊)

5y ago

Tq sis ,aminn

16w dh tahu hehe

5y ago

Ya klinik swasta. Tapi 17w bru fully developed bby pnya genital part. Sabar sikit tggu 17w ke bru scan jntina. Xmbazir sgt duit scan awl sgt tu, 15w. tkut xnmpk sgt