bayi batuk dan selsema

Bayi sy berumur, 3 bln+ . Batuk dan selsema.. Apa blh sy buat utk atasi masalah ini.. Sgt kesian tgk dia, x, sihat.. ??

3 Balas

kalau teruk meleleh bawa hospital je sis . ank sye 3bln bru warded sbb batuk, selsema.. tau2 time warded tu demam juga, tinggi. 3hari sye di wad.. ank kena virus . ape2 bawak klinik. atau hospital je . baby xle bg ubat saje2, ade ubat2 tertentu pun pakar je tau nk bg ...

Berkahak ke? Ada hntr ke klinik?

5y ago

Try krim mayya baby if serasi. Td pun baru try kat anak habis dia muntah n kluar hingus. Huhu. Mandi lemon dgn air suam. Klau x ok jgk hntr klinik utk neb la kot.. Huhu

Cube mandikn dgn air lemon or ada jual sabun lemon insyallh if serasi cepat baik.

5y ago

Ooooo.. Tq yea..