KK atau klinik swasta?

Hi mommies semua. Nak minta pendapat.. haritu 5w saya dah pergi klinik swasta tp doc tak bg scan katanya sbb 5w tak nampak apa lg. Dia minta dtg balik lps 2 minggu. Patut ke saya ke klinik swasta tu atau terus ke KK untuk scan?

7 Balas

Assalammualaikum , siapa sini baru tahu pregnant almost 7 weeks hehe this is my second baby , baby yang tak dirancang suddenly Allah nak bagi but Alhamdulillah anak first pun dah dua tahun , normal ke takde morning sickness sebab anak first morning sickness teruk , yang ini takde rasa apa apa lagi , and untuk scan berapa weeks yang digalakkan ? Sebab first baby dulu tak tahu pun pregnant pergi scan dan almost 13 weeks

1y ago

masih awal lg. klau xde alahan lg alhamdulillah. sbb ade org yg langsung xde alahan spnjg preggy. ade org dah hujung nk bersalin baru alahan. ade jugak yg dr awal smpai bersalin ade alahan. stiap baby x sama