Si kecil dah tidur belum?

Mommies semua macam ni tak? Bila si kecil tidur, diam tersengih dalam mimpi. Cair hati mommy tengok. Satu hari jaga dia penat macam mana pun, bila tengok muka anak dah tidur rasa happy sangat. Macam ni lah rasa jadi ibu kan? Perasaan sayang tu tak terhingga. ? Jom kongsi gambar favorite si kecil mommy yang mencairkan hati dengan kami dan pengguna lain. Boleh share di sini atau pun di Photobooth!

Si kecil dah tidur belum?
45 Balas

inshaAllah ,suatu hari nanti! sbb sy masih belum prnh rasa ada bby, maklum la baru 2 bln nikah 😅 doakan sy ya mummy2 hebat!! 🥰❤️

Pening fikir. Mama kita ni time kita jaga suruh tidur. Time kita tidur asyik kacau suruh bangun pulak 😂 Nur Zalfa Hauraa - 48 days ❤ Mama rinduuuuuuuuuu!

No matter how tired once seeing his smile automatically it all gone..nnt bile da besar kite akan mula rndu saat2 nie..

Love u anak umi🥰👩‍👧 Anak yg sentiasa bersama umi d masa sedih , gembira, Susah Dan jg senang..

My 2 girls..rasa sejuk hati bila tgk ank tido. Tp bila ank2 bangun mak terus jd singa 😆

betul tuu.. penat semua hilang.. smpai kdg rasa geram tgk dia tido.. mcm nk digigit gigit 😂

Insyaallah moga ada rezeki blh tatap wajah baby bila dah bersalin nnt. Rasa kejap je masa berlalu.

Masa dalam hari. Skrang dah 11 bulan 😣 cepat je masa berlalu. Bulan 4 ni adik dia keluar pulak.

geram je tgk ank soleh ni tido.. smpai mama dia pun tertido skali.. luv u syg..

Mohamad Zayyad Rizqi. 2bln lebih😍 jenis nak tido berbedung. Tk bedung tkleh la tido😅