Si kecil dah tidur belum?

Mommies semua macam ni tak? Bila si kecil tidur, diam tersengih dalam mimpi. Cair hati mommy tengok. Satu hari jaga dia penat macam mana pun, bila tengok muka anak dah tidur rasa happy sangat. Macam ni lah rasa jadi ibu kan? Perasaan sayang tu tak terhingga. ? Jom kongsi gambar favorite si kecil mommy yang mencairkan hati dengan kami dan pengguna lain. Boleh share di sini atau pun di Photobooth!

Si kecil dah tidur belum?
45 Balas

muhammad nadien firdaus.. 💞, msa ni bru sebulan lbh..skrg dh nk msuk 3 bln..

Samalaa kadang smpai jatuh air mata sbb teringat yg kita marah dia td tu😂

Geram gila rasa nak gigit jerrr blerr tgk ank tdo bila bgn lg larrr geram

Muka suci dan menyejukkan hati..insyaAllah anak solehah mommy..

Sayu hati tengok anak tidur.. Cium serta doa mengiringi mimpi nya ❤❤❤

Paling seronok bila tgk ank2 tido nyenyak..rasa sayu je bila bila tgk ank2

Baby Airis 10 days. Sy tgh tdo ni tp snyum dlm iman😉😊

Bulan 4 nnty baru berjumpa gn bby sdiri.. Skrg gk bby org dlu😍

anak sulung dan mungkin anak kmi satu2nya...😍😍😍

4y ago

Amin.. Sama2😊

Ntah ape yg dimimpikan 2...laila danisa 50hari 😍