Cser

Hi mommies semua.. boleh kongsi pengalaman cser tak? saya ni kemungkinan akan cser sbb saya ada masalah tulang belakang.. harap mommies semua share ya..

1 Balas

Sy ada mslh tulg blkg - scoliosis.. doc bg sy bersalin normal tp air mentuban sy pecah awal & jln x buka jd emergency czer lepas induce belon n pitocin.. sy bius penuh, pakar anest xleh nk epidural & spinal bius sbb bhgn bwh tulang blkg sy sakit.. masuk ot pkul 8am n sedar sepenuhnya pkul 11.45am.. 12pm tolak masuk wad & on ubat tahan sakit pakai mesin sbb kesan bius pnh kejap je, kena tekan mesin stiap kali xtahan sakit.. nk bgn mmg ssh gila sbb sakit & tgn sy dua² ada drip.. pkul 7pm bru berjaya bgn utk g tukar pad dgn bantuan suami, jln pn mmg seret kaki.. cukup 48jam sy discharge..

5y ago

yeke sis? thank you for sharing.. apa sis rasa lepas cser? betul ke sakit dia yg org duk ckp2 tu.. sakit sangat ke sis?