Mengurut selepas cser

Hi semua. Nak tanya biasanya kalau cser, berapa lama masa yang boleh mengurut lepas bersalin ye? Ada sesiapa ada pengalaman tak? Saya anak 1st normal. Yang 2nd ni yang kena emergency cser. Kena tahan ward dari 1hb haritu. 8hb ni baru nak operate. #mohonbantu

1 Balas

1w after. selepas boleh baring mengiring bru boleh urut. sbb org czer xboleh urut sambil meniarap. kena mengiring. kalau u x boleh mengiring lagi, mcm mne nk urut nnti.

1y ago

knp kena czer sis?