Ingin tahu...

Mommies semua berapa weeks dah scan jantina?

17 Balas

Say tadi baru je scan kat KK, kandungan dah 19 weeks. Tapi jantina still kabur tadi tak nmpk dgn jelas sbb scan monitor kerajaan punya tak berapa jelas, so doktor sarankan next checkup pegi swasta sendiri check jantina dalam 21 weeks

Saya buat dkt swasta masa 16weeks Saja2 check baby sbb masa dlm 4bulan dkt kkia takda scan baby.. Nampak gender boy tadi buat detail scan swasta jugak tempat yg sama alhamdulillah nampak boy jugak.. Minggu ni dah 21weeks

Sy scan dr 26w smpy 34w.. Dr swasta ke gov ke swasta🤣🤣🤣 nk double triple confirmed check baby.. Alhamdulillah baby 1 n baby 2 ap y doc scan btol bila bsalin.. Alhamdulillah

saya scan jantina 33minggu.. harinie dah 37minggu 2 hri..tpi baby still xnak tunjuk lagi.. hmm dia malu kot

3y ago

kena pancing mkn aiskrim kot😂🤭

skrg dh 39 week. dh scan sampai kesudah xnmpak jantina bby. dia buat surprise sgt2.

20 weeks untuk detail scan. Tp haritu pergi swasta 14 weeks nampak dah jantina

haritu saya buat detail scan hampir 22w. dapat check jantina sekali :)

skrg dh 27 week 2 day dpt tau baby boy twin, kembar seiras

3y ago

tq sis🥰

kandungan dh masuk 7 nk ke 8 bulan blh scan dh

25th weeks. Sbb terus buat details scan.