Kepastian Baby Tak Berak

Hi mommies semua. Alhamdulillah baby saya dah membuang air besar setelah 2 hari tak membuang. Fyi, saya campur susu formula and bf. Jdnya saya nk minta pendapat mommies, patut ke saya stay dgn susu formula yg skrg or tukar lain sbbnye anak saya dah guna susu formula tu lebih 2 weeks elok je dia berak. Baru baru ni je tak berak 2 hari. Najis baby tak berketul and biasa kuning mustard tp likat and byk. Lpstu saya ada guna susu frisolac comfort suggest by doc utk melancarkan berak dia. Tp baru minum 2 oz je. Lpstu terus berak tp mslhnya dia ada muntah sikit mcm tak sesuai dgn dia. Apa pendapat uolls ye? Tq 🦋

1 Balas

Should discussed with your doc. Friso comfort is one of the option for gastrointestinal problem in babies n toddlers. Your doc must be suggesting that brand for a reason