Keputihan pekat

Hi mommies semua. Ada yang pernah kena dnc tak? Harini hari ke 20 lepas dnc. Tiba tiba tengok ada keputihan pekat warna coklat cair. Normal ke kalau mcmni? Sebab tak ada sakit pun. Risau pun ada ni 🥺

1 Balas

Hi mommy. Macam mana keadaan mommy sekarang ya? Maaf ya Kami terlepas pandang persoalan mommy. Diharap mommy dalam keadaan sihat sejahtera. Amin

4y ago

Getting better day by day 🥰 last checkup awal oct doc cakap dah boleh planning untuk pregnant ☺️ semuanya dalam keadaan baik & sihat. Doakan saya ya 😇