Air kencing kotor

Mommies semua ada tak pengalaman air kencing kotor dan bagaimana nak selesaikan?

3 Balas

Saya pernah sampai sakit sangat pinggang, cek doc, doc kata air kencing kotor, masa tu saya tak tau saya prgnant, sbb selalu ikut hsbnd outstation. So doc nasihatkan saya minum air masak banyak, sbb kalau hsbnd outstation mmg kami makan, bersama boss dia, kdg melantak makan, and minum manis banyakk. heee Lepas tu doc bagi antibiotik, and lepas tu saya perbnaykkan minum air koaong, sampai air kencing warna jernih, and amalkan barli suam kosong, kalau tak lalu, perahkan lemon sikit dalam barli.

macam sy semlm kebetulan sy demam n cirit birit byk kali terus pegi hospital cek..doc amik sample urine n result air kencing kotor ..doc bg antibiotik n pesan minum air byk2 je..

Bykkn minum air kosong, air barli suam.