Missed misscarriage

Hi mommies semua.. ada tak kat sini yg pernah alami misses misscariage..apa simptom" dia..boleh tak share? Sy pregnant for the 2nd time ni byk sangat kerisauan.. ada tak mommies mcm sy dalam ni? Please jawab mommies...

1 Balas

Pregnant ni jgn overthink. Overthinking boleh buat kita stress. And stress tak elok utk janin. Just fikir positive yg baby akan survive sambil me time buat benda2 yg awak suka utk baby. Sorry tak menjawab soalan sbb saya takmau awak baca benda2 tak elok