Simptom second trimester

Hi mommies, sekarang sy 16w 2d.. boleh mommies share tak simptom2 yang normal untuk second trimester untuk rujukan bagi yang anak pertama 🥰 masuk 2nd tri ni macam vibes dia lain 🤭 terima kasih mommies

1 Balas

Hi, mom. First of all, setiap pregnant mom simptomnya berbeza. Untuk saya sendiri. Saya takde morning sickness throughout my pregnancy. But I do suffered from heartburn and cramping in early trimester. Masuk 3rd trimester, kerap kencing hehe. Apa2 pun, kalau awak rasa something off terus rujuk dengan doktor tau. 😊

8mo ago

Oh i see.. sya masuk 2nd tri ni pula yang kerap cramping dan kerap kencing.. thank you for sharing mommy 💗💗💗