Vaksin - Booster

Hi mommies!💖 Sekarang saya tengah pregnant 12w 5d. Doctor dekat kk advice untuk ambik booster next week sebab saya hanya cucuk vaksin 2 kali sahaja sebelum ni. Perlu ke saya cucuk booster? Atau tunggu bersalin nanti. & memang takde side effect dekat baby ke? Sebab dulu 2 kali vaksin pun side effect sampai demam menggigil😣😣 #firsttimemom #advicepls #ingintahu

6 Balas

Sy pon xde ambik booster huhu, risau juga kalau demam lps ambik booster