minta sokongan

Hello mommies sekalian.. nk minta sokongan mental.. anak saya nk masuk 9 bulan.. skrg ni byk sgt ragam dia.. kdg2 tak mau tidur siang, kdg2 asyik mengamuk, tidur nk mengempeng.. mlm2 pun bangun 2 ke 3 kali.. saya working mom jd kdg2 tu rasa stress sgt sbb penat.. saya perlukan support mommies semua ?

10 Balas

Sy klu dh penat sgt mmg tdo mati.. Anak nangis pon buat dek.. Suami yg urus.. 😂😂 kdg tu sy bg susu pon xsedar bile sy selak.. Bgn pg suami bgtau anak nangis mami bg susu semua.. Br tau.. Haha.. Melampau punye tdo😂😂

5y ago

Huhu saya risau anak jatuh katil je.. lali2 pun pegang kaki dia