minta sokongan

Hello mommies sekalian.. nk minta sokongan mental.. anak saya nk masuk 9 bulan.. skrg ni byk sgt ragam dia.. kdg2 tak mau tidur siang, kdg2 asyik mengamuk, tidur nk mengempeng.. mlm2 pun bangun 2 ke 3 kali.. saya working mom jd kdg2 tu rasa stress sgt sbb penat.. saya perlukan support mommies semua ?

10 Balas

Sma la sis, anak sy bru 2bulan lebih. Kkdg tu sy menangis skli dgn dia klu dia xhenti2. Mcm2 cara sy pujuk dia, main lagu, main lullaby, pasang la baby white noise smpai berdesing telinga sy dgr bunyi tu. Sometimes sja cara2 tu bkesan

5y ago

Kdg2 tu kite yg menangis skali 😢