scan baby

Hi mommies sekalian, nak tanya kalau dah 9weeks, dah boleh ke ya scan? Agak2 boleh tak nampak baby or msih terlalu awal lagi untuk scan.

8 Balas

boleh nampak bentuk, ini scan saya masa week 9. kanan tu ketulan fibroid tapi alhamdulillah week 13 fibroid dah tak nampak, dah tertarik semasa rahim mengembang.

Ada yg dah nampak sis.. Ada yg belum.. Masa saya 8weeks masih belum Nampak then doc suruh scan 10weeks baru nampak😊

insyaAllah da boleh nampak da. sy 8weeks nampak baby dan heartbeat. Gud luck mommy :)

boleh...9w tu insyaAllah dh nmpk janin + hbeat...smoga rzeqi puan..

dah boleh scan tu insyaallah boleh nampak kantung dan heartbeat

biasa around 7weeks dh boleh nampak inshaa Allah.

boleh, mostly dh nmpk bentuk

Boleh dah scan