Baju baby size newborn

Hello mommies seeloknya beli baju newborn berapa pasang ya .. sebab ada org cakap baby cepat besar kan .. helpp me .. anak first ni .. #firstmom #firstbaby

20 Balas

nasihat saya, beli lah baju size 3 4 month 😂 sesungguhnya baby cepat besar. lagi satu, beli baju besar pon ok sebab nanti bila bekas cucuk bcg tu kembung.. xde la baby terseksa masa pakai baju. ini based on exp saya 🥲 beli baju newborn..kejap sangat anak pakai. 😂😂😂😂😂😂😂