Baju baby size newborn

Hello mommies seeloknya beli baju newborn berapa pasang ya .. sebab ada org cakap baby cepat besar kan .. helpp me .. anak first ni .. #firstmom #firstbaby

20 Balas

baby sulong sy lahir 5/9/22 berat 3kg. sy beli baju newborn 1helai je utk cuba. yg lain beli 3-6 3pasang, 6-12 4pasang. newborn baju tu dh ketat baru 21hari😌. baby sy kuat menyusu. pampers sy beli 1pack newborn.yg 32kpg. 1mggu da habis. lanie pakai brand cutie. sib tk leaking. poo n pee banyak.