Baju baby size newborn

Hello mommies seeloknya beli baju newborn berapa pasang ya .. sebab ada org cakap baby cepat besar kan .. helpp me .. anak first ni .. #firstmom #firstbaby

20 Balas

sy beli baju newborn ikut keperluan. cth. sehari baby tukar baju 3 kali. jdi sy perlu sediakan baju sehari 4 pasang. n sy target 3 hari sekli cuci baju baby. jdi baby baby ada 12 pasang. jgn bli terlalu sedikit, kesian baby nanti xcukup baju. baby newborn ni selalunya kuat berak jdi kena kerap tukar bendung n seluar.