Baju baby size newborn

Hello mommies seeloknya beli baju newborn berapa pasang ya .. sebab ada org cakap baby cepat besar kan .. helpp me .. anak first ni .. #firstmom #firstbaby

20 Balas

masa 1st baby sy beli semua saiz besar then masa baby lahir baby pakai semua jd mengelebeh dan tak cntik..nak kena lipat.. mmg baby boleh pakai lama..masa mula2 la nmpk xcntik.. 2nd pregnancy ni terus beli saiz newborn 0-3month.. xnk menyesal mcm ritu.. sy beli sikit2.. nnt baby dh lahir boleh beli lg.. awak xperlu ikot kata org..awak beli je apa yg buat awak rasa happy.. as long awak rasa okay then beli❤️..