Scan 5 bulan

Hi mommies. Scan 5 bulan di kk selalunya scan apa je? Growth baby je ke? Boleh ke reveal gender waktu tu?

2 Balas

Biasanya kk dia akan cek ok ke tak baby tu. Air ketuban. Dia tak cek gender pon. Kena gi swasta nk tengok. Mungkin boleh tgk lagi detail, muka dia ke jari2 dia ke kan. 21w keatas dah boleh dah tu.

biasa dah nmpk gender tp klu ada rezeki nampkla😅. scan bukn baby je, doc cek air ketuban, cek rahim dll