Nasi tak masuk tekak

Hi mommies, saya skrang tngah pregnant 9weeks. Nasi memang tak masuk tekak, tengok nasi pun nak muntah. Ada tak makanan yg boleh menggantikan nasi? Nak makan maggi tpi tak elok juga kalau mkan selalu. Huhu 😫 apa² makanan pun tak kena dgn tekak sekarang. Perut lapar tapi selera memang ke laut 😮‍💨 #pleasehelp #advicepls

31 Balas

Sya baca mommy punya komen semua sya nangis. Sebab sya skrg 6 week sama lah tak boleh makan tu ini. Lapar teruk dah. Makan muntah makan muntah. Ya Allah kau berilah kekuatan kepada ibu2 yang mengalami morning sicness buat masa ini. Cepat lah masa berlalu.