38 MINGGU!

Hi mommies, saya sekarang 38 minggu, dan due 13.2.2023. Dan saya GDM ON DC. Soalan saya, kalau baby saya kerap mengeras TETAPI tidak sakit, perlu ke saya ke PAC? Kalau boleh taknak serah diri 12.02 tu, takut. Saya hari hari pujuk baby utk keluar. Doakan saya ya! Semoga urusan kita semua dipermudahkan & baby selamat sihat hendaknya.

9 Balas

sy 37week 4day..baby asyik mengeras dan rasa sakit..celah kangkang pun sakit..bahagian tulang kemaluan pun rasa sakit..dubur pun terasa sakit,.tp tak de pun tanda2 nk bersalin...due date 16/2..kalau boleh nk suruh baby keluar sekarang sbb dah tak larat sgt..dah la kerja nak kena turun naik tangga..