38 MINGGU!

Hi mommies, saya sekarang 38 minggu, dan due 13.2.2023. Dan saya GDM ON DC. Soalan saya, kalau baby saya kerap mengeras TETAPI tidak sakit, perlu ke saya ke PAC? Kalau boleh taknak serah diri 12.02 tu, takut. Saya hari hari pujuk baby utk keluar. Doakan saya ya! Semoga urusan kita semua dipermudahkan & baby selamat sihat hendaknya.

9 Balas

saya due 11/2 , skrg pun masih belum ada tanda2 . hari2 jugak pujuk baby suruh keluar sebelum due sbb takut kena induce klau overdue 🤣

1y ago

Hahaha makin dipujuk baby, makin selesa dia kat dalam perut kita kan. Takmau keluar, tanda pun masih takada. Cuma mengeras2 yg tk sakit je.