38 MINGGU!

Hi mommies, saya sekarang 38 minggu, dan due 13.2.2023. Dan saya GDM ON DC. Soalan saya, kalau baby saya kerap mengeras TETAPI tidak sakit, perlu ke saya ke PAC? Kalau boleh taknak serah diri 12.02 tu, takut. Saya hari hari pujuk baby utk keluar. Doakan saya ya! Semoga urusan kita semua dipermudahkan & baby selamat sihat hendaknya.

9 Balas

baby sy pun kerap mengeras.. ikut mood hahaha.. sy tggu turun tanda baru ke hospital cek.. slgi blum turun tanda nak bersalin.. tggu dulu la.. buat senaman ke.. kalau tak nak serah diri.. sis ajak suami bersama ..manatau boleh mudahkn urusan hihi..sy gdm jugak.. limit sampai 40minggu kata doktor.. kalau belum jugak..kena serah diri la ..

1y ago

Terima kasih mommy!! Tula, kalau boleh taknak sampai serah diri. Tanda masih takada lagi. InsyaAllah sis, kita sama sama kuat demi baby ya! Moga dipermudahkan urusan kita utk bertarung nyawa 🤍