16 minggu belum nampak baby bump

Hi mommies, saya nak tanya . Normal ke 16 minggu tak nampak baby bump lagi ? #bantusharing #firstmom #firsbaby

5 Balas

normal sis..sy pernah pgi kk. org xtahu sy pregnant pun. bila nmpk sy pgg buku pink baru ada yg tanya "ngandung kah, da berapa bulan" sy pun jawab "yer mengandung, da 5bulan" (21minggu) minggu terakhir kndungan 5bulan. tkejut je mcik2 tu. Padahal badan sy tinggi and saiz badan sederhana..tak gemuk x kurus😆pinggul pun lambat kembang dan melebar😆normal sis jangan risau🤗

Normal sis. Saya pun tak nmpk baby bump lagi sbb bdn saya berisi hahaha nampak gemuk je. Tapi bila tak nampak baby bump ni buat kita risau kan baby ok ke tak dalam tu 😂 tu rasa nak pegi scan hari hari 😂

Depend pada perut kita jugak. Kalau memang badan berisi dari sebelum preggy so tak nampak sgt beza . Tggu besar sikit kandungan.

normal ja, saya pun tak nampak sangat baby bump sampai orang tak percaya saya pregnant 🤣

normal..