Perut gatal

Hi mommies, saya pregnant 18weeks 1st child.. any suggestion tak what to do, sebab perut kerap gatal dan im refuse to garu la takut ada stretch mark tu but so gatal.. any suggestion tak mommies pengalaman2 mommies semua. TQ?

2 Balas

try sapu palmer cocobutter losyen tu. kot2 boleh mbantu. sbb sy pernah gtal kat kwasan puting, dan sy dah try sapu mcm2 spt losyen, vaseline, minyak zaitun tp x jalan. last2 sy try sapu cocobutter tu terus hilang gatal2. syukur sgt sbb dr trim 2 sampai trim 3 gtal. huhuhu. kat perut x pernah pulak gatal tp still adebjugak strecthmarks😅😅😅

6y ago

okay dear.. hope cepat2 sembuh. gatal2 time preggy ni mmg xleh nak bwak bincang😆😆