berpantang di kampung

Hi mommies. Saya preggy 36week. Saya plan bersalin di KL. Tapi akan berpantang di kampung. Nak tanya, musim PKP ni boleh ke husband hantar balik kg utk pantang. Ni first baby saya dan di KL tiada sape yg nak jaga. Husband pulak kje dlm industry essential. Kena keje musim PKP ni. Lagi2 PKP fasa 3 ni makin ketat. Risau saya kalo xlepas balik kg.

14 Balas

RM0. Sepanjang tempoh PKP, pergerakan antara negeri tidak dibenarkan kecuali untuk tujuan kecemasan dan perlu mendapat surat kebenaran PDRM. - Message dari MKN🤣