balik pantang

Hai mommies, saya 37weeks n nanti lepas bersalin nak balik pantang kat pahang.. Agak2 boleh tak ye dalam musim pkp ni? Sebab kat selangor takde orang nak jaga, anak first pulak.. Siapa ibu2 ada pengalaman balik pantang musim pkp ni, polis bagi perlepasan tak ye? ?

1 Balas

Boleh rujuk balai polis berhampiran utk dptkan kepastian boleh balik atau tak. Sy pun x dpt balik masa pantang. Skrg mah lg berpantang sendirian dgn suami. Dia dah masuk kerja dah pun. Hari keriga pantang sy dah terpaksa gerak ke sana ke mari buat apa yg patut sbb takda sesiapa yg jaga 😓 Kalau dpt balik, balik la. Kali x dpt, kena cekalkan hati n bahagi tugas dgn husband ms dlm pantang.