susu formula

hi mommies saya nk tnya , baby saya baru 16 hari saya ada campur susu formula tp baby saya kerap muntah susu campur kluar sekali kahak . perlu ka saya tukar susu formula? mmg punca dri susu tu ka anak saya jadi mcm tu?

2 Balas

klau kerap muntah tu sama ade susu x ssuai dgn baby or overfeed. skrg bg kt baby brp oz? susu badan df or pkai botol?

klu kerap muntah possible overfeed atau tak sesuai. boleh share jadual menyusu dan brp oz setiap session?