Buka buku pink for single mom

Hi mommies, saya nak tanya sy single mom. Lebih tepat lg saya pregnant anak diluar tali pernikahan. Skrg ni baby dh 14weeks sbb sy ada pergi check up juga dkt private. Parents sy taktahu pasal hal ni. Partner sy taknak bertanggungjawab. He keep ask me to abort. Tp sy berkeras nak jaga sbb baby tak salah. And sy amek keputusan utk bgtw my sis. Alhamdulillah dia terima sy. Dia support sy. Tp skrg ni masalahnya sy taktahu nak buka buku pink di private atau gov. Kalau buka di private sy boleh je kan bersalin di private atau gov? Sy cuma risau parents sy je. Skrg ni belum nampak babybump.

1 Balas

Buka buku di mana-mana pun boleh sis. Tak ada masalah. Jaga baby elok-elok ya