Tiada buku pink

Sya skrg mgandung 36w,ank yg ke 4,sy follow up dekat klinik swsta,xde g gov..ank yg sblum nj,sy buka buku utk dua2 gov&swsta tp ank yg ke-4 ni sy xde g gov buka buku pink sbb sy first check up msa kandungnan da 23w..soalan sy,bole ke sekiraNya tiba2 sy sakit nk bsalin sy g hospital gov utk bsalin? buku dri private ni,doctor xde letak detail..#pleasehelp #ingintahu

2 Balas

ya betul,ada bgi buku utk kita f-up tu tp dlm buku tu,xde tulis apa..dia ada attch monthly scan je..report utk darah smua send pdf ke phne..detail msa 23w tu mmg dia tulis,sekali tu je tulis,lps tu setiap kli g mest dia attch scan je..yg selebihnya dia akan tulis dlm file yg doctor tu refer setiap bulan..sy ada f-up cumq rasa lain skit kli ni sbb klu dekat pantai hosp,msa ank 3org ni,smua ada la detail skit..yg ni tulis tarikh next f-up je..report lab darah smua tu,dorg send pdf je..xde soft copy🥹

11mo ago

Kalau pdf, print la sis, gov hosp tk de masa biasa nk tgk pdf doc

maksudnya anak ke-4 ada buku pink dr klinik swasta tp xde details? sis 1st cek masa kandungan 23w. patut ada details dr 23w-36w kt buku pink tu atau sis x follow cek up? boleh je, bersalin kat hosp gov. yg penting ada buku pink. x kisah buku pink dr gov atau swasta.